Ποιοι ειμαστε

Eίμαστε στον χώρο του ποδηλάτου και των μετασκευών αρκετό διάστημα. Με συνέχεια και συνέπεια, στηρίζουμε το ποδήλατο, το οποίο γνωρίζουμε καλά. H ομάδα του Re-cycle Project δίνει νέα ζωή σε παλιά ποδήλατα και τη χαρά σε εκείνους που τα οδηγούν ότι έχουν στα χέρια τους ένα μοναδικό αναπαλαιωμένο χειροποίητο μοντέλο.

Παράλληλα εμποδίζουμε να καταλήξουν ορισμένα από τα καταπληκτικά αυτά ποδήλατα στα σκουπίδια. Επισκευάζουμε ότι γίνεται να επισκευαστεί και πραγματικά δεν φαντάζεστε σε τι μορφή παραλαμβάνουμε ορισμένα ποδήλατα και με επίπονη εργασία και μεράκι τα κάνουμε αγνώριστα.

Χρειαζόμαστε παλαιά ποδήλατα, μέρη, ή ανταλλακτικά. Δεχόμαστε παλαιά ποδήλατα σε καλή κατάσταση. Εάν έχετε ένα ποδήλατο που έχει αχρηστευθεί και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί εμείς θα το αξιοποιήσουμε.

Έχουμε την υποδομή, την πείρα και πάνω από όλα την διάθεση να ανακατασκευάσουμε το οποιοδήποτε παλαιό ποδήλατο. Εάν θέλετε ένα ανακατασκευασμένο παλαιό ποδήλατο ή αν έχετε ένα κομμάτι που θέλετε να ανακατασκευάσετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Πετυχαίνουμε έτσι, την τέλεια προσαρμογή, λειτουργικότητα και να δημιουργήσουμε ένα ποδήλατο μοναδικό, φτιαγμένο με τη δική σας αισθητική.