Οροι Πληρωμης – Αποστολες Ποδηλατων

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Πληρωμή με αντικαταβολή στον απεσταλμένο της μεταφορικής εταιρείας κατά την παραλαβή της αποστολής. Αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε παραγγελίες ποδηλάτων εκτός Αθηνών.

Για παραγγελίες ποδηλάτων αρχικά κάνετε κατάθεση  €100  ως προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό και τα υπόλοιπα με αντικαταβολή  στην εταιρία courier.

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σε τραπεζικό λογαριασμό, φροντίζοντας να μας αποστείλετε αντίγραφο κατάθεσης σε φάξ.

Μετρητά

Πληρωμή με κατάθεση μετρητών, σε τραπεζικό  λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε το ποδήλατο από αντιπρόσωπο σπίτι σας, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή.

Εγγύηση Ποιότητας

Σας εγγυώμαστε ότι θα λάβετε ακριβώς τα ποδήλατα που έχετε παραγγείλει όπως συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας.

Αποστολές Προϊόντων

Αποστέλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα!

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

To κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη. Ρωτήστε  για ένδειξη κόστους για αποστολή στην περιοχή σας.